Volvo 940: onregelmatig lopen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 16V

de motor loop erg onregelmatig en wil soms bijna niet in toeren komen ook als ik volgas geef (het is een automaat) gaat hij niet echt vlot maar effe later weer als een speer
nu dacht ik aan de luchtmassa meter of benzine te kort dus maar effe tanken de dop er af en er zoog heel veel lucht de tank in getankt weer rijden en ja hoor hij gaat weer als een kogel maar wat is er mis met de ontluchting zit deze in de dop of ergens anders


gr. jan

langen50

Geplaatst door langen50 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 940? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jacques1967 (0), 13 jaar geleden

Waarschijnlijk zit de be/ontluchting om een of andere reden dicht . Het gemakkelijkste/goedkoopste is eigenlijk om een klein gaatje door de benzinedop te boren zodat er toch lucht in de brandstoftank kan komen. Waarschijnlijk is een van de beluchtingsslangen verstopt/geknikt/gescheurd en vervuild. Deze slang loopt parallel met de brandstofvulslang in de wielkast aan de zijde waar dus ook de benzinedop zit. Om het goed op te lossen moet hier naar gekeken worden. Kunt u zelf doen.

mvg J.Richetti

langen50 (0), 10 jaar geleden

gaatje geboord en loopt weer mooi

bedankt

Highway (115) PRO, 10 jaar geleden

Nu wachten op je volgend probleem. stotteren van de auto door water bij de benzine of niet starten, omdat het benzine filter is dicht gevroren.
Gaatje boren is vragen om problemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 940 of stel zelf een nieuwe vraag.