Volvo V70: Oud model of nieuw model

Wij zijn voornemens een V70 aan te schaffen. Wat is aan te raden? Een V70 van het oude type (allerlaatste modellen) of een V70 van het nieuwe type. En welke dieselmotor is het best in combinatie met een automaat? Of kunnen we beter zoeken naar een Bi-Fuel automaat?

dennis-caro

Geplaatst door dennis-caro (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Beide types zijn geen van 2 slecht. Er is niet zoveel veranderd. op het gebied van motoren en versnellingsbakken alleen wordt er meer electronische aangestuurd dan bij het vorige type. Daardoor is het nieuwe model niet onbetrouwbaardere geworden. Er is een verandering op de dieselmotor in het oude type en de eerste nieuwe type maakte volvo gebruik van een Audi motor die is later vervangen door een eigen motor van volvo genaamd D5. Wat betreft BI-FEUL kan ik geen uitspraak over doen omdat wij die maar zelden verkopen we hebben wel eens wat trammelant gehad met het gasverdeelblok maar dat is ook minder geworden zo ver ik weet.

jps (0) PRO, 19 jaar geleden

het oude model is wat ruimer vanbinnen dan het nieuwe ook wat goedkoper en rijd zelf nu met een v70 automaat 2.5d en dat gaat perfect

dennis-caro (0), 19 jaar geleden

We gaan nog wat proefritten maken en dan hopelijk snel een keuze maken. Het zal in ieder geval een diesel automaat gaan worden!

Bedankt voor jullie reacties.

dealer inruil auto's (0) PRO, 19 jaar geleden

kijk of vraag een proefrit aan op www.meure.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.