Volvo XC90 2006: Portier problemen bestuurder

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2600, Vermogen (kw): 154

De bestuurders portier gaat niet meer open met de afstandsbediening van de sleutel. Hij gaat alleen mechanisch open. Daarnaast gaat de linkerspiegel niet meer open met de knop op het Dashboard en hoor ik een ratelend geluid uit de deur. Bij het rijden geeft het display aan dat de deur niet gesloten zou zijn als ik het linketknipperlicht aanzet. Het is ineens ontstaan en wat is hier aan de hand?

Jaapxc90

Geplaatst door Jaapxc90 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC90? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Beunhaas (540) PRO, 9 maanden geleden

Dit lijkt op wat elektrische issues veroorzaakt door de kabelboom tussen portier en de rest van de auto.
Probeer de kabelomhulling eens wat weg te schuiven om er zicht op te krijgen.

Jaapxc90 (0), 9 maanden geleden

Ik heb de kabelboom tussen portier en auto er af gehaald en gecheckt en de contacten schoongemaakt. Vandaag ben ik op mijn vakantie adres in Zweden bij een Volvo dealer geweest. Vanwege vakanties helaas niet te fixen hier, maar ze vermoeden dat de deur ICU stuk is omdat in een keer alle linker dingen in de auto problemen geven. Linker spiegel gaat niet mee, linkerraam werkt niet en bij linkerknipper gaat de melding dat de deur niet dicht zit meeknipperen. Hij zal in NL naar de Volvo garage moeten om te fixen

Jaapxc90 (0), 9 maanden geleden

De massa van de deurthule bleek niet goed te zijn daardoor allerlei elektronische fouten aan de linkerkant van de auto.

Jaapxc90 (0), 9 maanden geleden

Nog even een nabrander voor de liefhebber. De stekker op de deur maakt helaas deel uit van de complete dasboard kabelboom. Vervangen is vrijwel onmogelijk vanwege de kosten van de kabel en het werk. De enige optie is dan de draadbreuk te herstellen.

Beunhaas (540) PRO, 9 maanden geleden

Ik ken dat van een ander merk en er waren daarvan zelfs reparatiesets leverbaar met een stekker en bekabeling die dan met een hoop werk met de rest in de auto verbonden moesten worden met solderen en krimpkousen.
Als je dat moet laten doen ongetwijfeld een begrotelijke zaak....
lokaal repareren is dan de oplossing, maar geen fijn werkje...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC90 of stel zelf een nieuwe vraag.