Volvo V40: probleem met climate control

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i

Enige tijd geleden begon de climate control zo nu en dan uit te vallen. Dit uitvallen ging gepaard met een storing waarbij alle lichtjes gingen branden op de bedieningsunit. Dit probleem gemeld bij de Volvo dealer maar deze konden geen storing vinden bij het uitlezen. De climate control werkte ook weer. Vanaf afgelopen week doet nij helemaal niks meer. Na een telefoongesprek met de dealer werd mij verteld dat waarschijnlijk de bedieningsunit vervangen moest worden en deze kost ongeveer € 500.00. En als het dan nog niet zou werken dan zou men verder gaan zoeken.
Wie kan mij meer vertellen over dit probleem en wat ik er aan kan doen? Kan ik dit evt zelf oplossen door een 2e handse unit aan te schaffen?
Heeft iemand misschien zo een unit? (climate control unit met stoelverwarming en DSA)
bij voorbaat dank voor jullie hulp/ advies
Robert Sloot

robel

Geplaatst door robel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

robel (0), 17 jaar geleden

Ik heb dit probleem inmiddels verholpen door de printplaat een ultrasone reiniging te laten geven. Werkt nu weer (al 3 weken) als een zonnetje.
Robert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.