Volvo V70 2002: raambediening

Bouwjaar: 2002

Ik heb van een v70 het raammechanisme uit de deur gehad i.v.m rammelen. dit was een pompnagel di niet goed vast zat, maar nu komt het. het raam gaat bij het automatisch omhoog doen weer een stuk naar beneden. moet de dit weer programeren en zo ja hoe doe je dat?

bjorn1299

Geplaatst door bjorn1299 (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

De raam positie moet opnieuw worden afgesteld dit kan alleen gebeuren bij U dealer. Dit doet hij dan via de OBD stekker en met een computer die de raam positie weer insteld.

dupl-u-12660-5dd1488568bc3+kamiel (0), 19 jaar geleden

Hey!

Het initialiseren van de elektrische ramen kan ook manueel gebeuren: houdt de knop van de deurmodule van de betreffende deur in sluitpositie vast. Het raam zal dichtgaan, na enkele seconden beweegt het raam een millimeter terug naar beneden en onmiddellijk terug omhoog. Wanneer dit gebeurd is, mag je de knop lossen. De auto-up zal weer normaal werken.

Greets, K

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.