Volvo V70 2004: Trekhaak en caravan

Bouwjaar: 2004

Heeft iemand ervaring met een Volvo V 70 R met trekhaak en caravan va 1600 kg.

Is het een goedde combinatie??



Vincent

garagegijsberts

Geplaatst door garagegijsberts (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo Vincent,

Ik vergeet iedere dag om op het werk te kijken wat het max trekgewicht is en hoeveel koppel de auto heeft. De v70r heeft 300 pk of het nu een automaat is of een handgeschakelde bak.
Het koppel is bij een automaat wat lager maar ik denk en heb er geen ervaring mee want wij hebben er geen verkocht maar 300pk en ook een flink koppel en permanent 4 wielaandrijving moet toch wel 1600 kg kunnen trekken.

Siem Bijman (165) PRO, 19 jaar geleden

De V70 van eerdere bouwjaren is een perfecte combinatie met caravan.Trekhaakgewicht moet geen probleem zijn voor zo'n auto als waar jij het nu over hebt Vincent.

garagegijsberts (0) PRO, 19 jaar geleden

Bedankt voor de reacties, het probleem is grotendeels het "op de kont" hangen van de auto, dus niet het te trekken gewicht maar de belading.
Daarbij moet vermeld worden dat de auto voorzien is van het four-c systeem. Standaard op de V70R.


Vincent.

(p.s.) er zijn twee schrijven gestuurd door volvo nederland, een in maart de andere gedateerd 11 juni 2004, als iemand ze heeft, dan heb ik graag een kopie.



Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.