Volvo C70: Radio werkt maar er komt geen geluid uit de speakers.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 ltr 193 pk

kortsluiting geweest in de dynamo en accu. Beide vervangen maar sinds de sluiting werkt de radio wel maar komt geen geluid uit. Versterker zou in de kofferbak moeten zitten maar is niet te vinden. heeft iemand een idee?

ajan1955

Geplaatst door ajan1955 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Highway (135) PRO, 11 jaar geleden

gaat de redio wel aan en blijft de display aan? Als het display uitvalt is er ergens een storing of in de versteker of cd speler. Versterker zit links achter de bekleding. Dit is ook weer afhankelijk van de uitvoering.

ajan1955 (0), 11 jaar geleden

Radio gaat aan en antenne gaat ook gewoon omhoog. Display blijft aan maar geen geluid, cd speler neemt cd maar gaat direct naar 2e en 3e maar komt er gelijk weer uit. radio is een sc-901 met casette en 3 cd wisselaar
[url=http://postimage.org/][img]http://s2.postimage.org/v0l4ndsvp/volvo_...[/img][/url]

Highway (135) PRO, 11 jaar geleden

Aha, je hebt het oude type C70. Versterker zou ik niet direct durven te zeggen waar die zit. Onder de stoel anders ergen achter de bekleding in het koffer.
De cd wisselaar is een zwak punt zeker als je gecopieerde cd's gebruikt. Probeer eens een andere radio.
Heb je niet per abuis een knop ingedrukt zodat je een soort van mute krijgt. Dit is een suround radio dus je krijgt ook geen geluid uit de centerspeaker of is die niet aanwezig.

ajan1955 (0), 11 jaar geleden

bedankt voor de info, echter ik heb er alleen maar originele cd's in zitten. Ik denk dat we eerst verder moeten zoeken naar de versterker en anders moet ik op zoek naar een radio met dezelfde afmetingen.

Highway (135) PRO, 11 jaar geleden

radio met de zelfde afmetingen is niet nodig om te testen. ik zou even bij een dealer binnen wippen die hebben waarschijnlijk wel iets liggen om te proberen.
Als het de radio is dan is een ruildeel ook nog niet eens zo duur.

ajan1955 (0), 11 jaar geleden

de versterker uiteindelijk gevonden, hij zat achter een metalen plaat links achterin de kofferbak. Radio doet het weer! Bedankt voor het meedenken en reageren.

Highway (135) PRO, 11 jaar geleden

zekering?

ajan1955 (0), 11 jaar geleden

nee, door de kortsluiting in de dynamo en accu is was er een storing in de massadraad van de versterker

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.