Volvo V40: rammel bij lage toren en een soort borrelgeluid

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 T

Moge,
Ik heb sinds kort 2 probleempjes

de eerste is een soort rammel als ik weg rij, onder de motorkap vandaan. Echter het gebeurd alleen als je daadwerkelijk optrekt, in de garage is het moeilijker op te wekken. Het lijkt van links voor te komen. iemand enig idee? Dit omdat de dealer er even vluchtig naar gekeken heeft maar geen problemen heeft kunnen ontdekken en dit soort zoektochten nogal prijzig kunnen uitvallen.

Het tweede "probleem" (iig raar) is een soort borrelend geluid zo nu en dan. Ja er zit climate in, maar ik heb vaker auto's met climate gehad, die maakte nooit dat soort geluiden. Het geluid ontstond na het kortstondige dealerbezoek, heb dus nog niet kunnen vragen wat zij er van vinden

alvast bedankt,
J.

J.

Geplaatst door J. (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 17 jaar geleden

Het tweede "probleem": airco laten (bij)vullen.

moes (0), 17 jaar geleden

dag,

ik heb soms last in de 1e en 2e versnelling. borrelend/stotterend geluid. mijn volvodealer wees de versnellingsbak als veroorzaker. tanden zouden versleten zijn oid. als het sporadisch gebeurt is het geen probleem. maar als het steeds vaker voorkomt dan dient in het ergste geval de hele versnellingsbak vervangen te worden...tja en dan ben je 800.00 euro lichter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.