Volvo V70: Rammelen In Hoofdsteun

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG

Hallo,

Heb hem een maand,2000 km mee gereden en hij doet het prima (bouwjaar 2000, km stand 216.000 km).
Alleen (dat kan ik misschien zelf dacht ik,want ben geen tekneut:-)dat het rammelt in de voorste hoofdsteun (niet altijd),maar wel als je over b.v.b een betonbaan rijdt,waar om de zoveel meter een teer (krimpvoeg) doorloopt dan rammelt ie.Beneden aan die hoofdsteun is een rits zag ik,daarom dacht ik zo ik trek er die hoofdsteun eens uit en zie dan wel,maar ik kan die hoofdsteun niet uit de voorste zetel krijgen en nu wil ik vragen HOE KRIJG JE ER DIE UIT?

zizibr3

Geplaatst door zizibr3 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Highway (135) PRO, 12 jaar geleden

recht onder de hoofdsteun waar het vlakke gedeelte van de rugleuning (aan de achterkant en richting de vloer) ophoud. Daar moet je de duimen in zetten dan voel je dat je iets kunt indrukken.

zizibr3 (0), 12 jaar geleden

Dank je voor uw bericht,dat was het.:-)

zizibr3 (0), 12 jaar geleden

opgelost

Highway (135) PRO, 12 jaar geleden

Hoe?

zizibr3 (0), 12 jaar geleden

Ik had aan mijn zoon gevraagt of hij er de hoofdsteun uit kon trekken,want ge moet daarvoor wel met twee zijn eh...,ene voor die 2 knoppen in te drukken en ene voor hem eruit te trekken,heb toen rond die twee ijzere pinnen van de hoofdsteun wat plakband rond gedaan(wel boven die inkepingen)hem er dan terug ingestoken,wat met rond gereden over slechte weg en het rammelen was gedaan dus...............nogeens hartelijkl bedankt eh....

Hans4040 (310) PRO, 12 jaar geleden

mooi zo, bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.