Volvo S60: Roestvorming schijfremmen

Bouwjaar: 2002

Aan de buitenzijde van de de schijfremmen, met name achter, blijven roestvlekken zichtbaar. Net of de klauw daar de schijf niet raakt waardoor de roestvlekken niet worden afgesleten. Kan dit kwaad? De auto remt verder prima.

Marcel7030

Geplaatst door Marcel7030 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

danny007 (0) PRO, 18 jaar geleden

dan zou je de remklauwen los moeten halen en de bussen waar de klauw op beweegt weer gangbaar moeten maken, want die gaan heel vaak vastzitten.

Veel succes

cruiser1849 (0), 18 jaar geleden

Zijn je remschijven niet toevallig een beetje krom geworden? Dit gebeurt nogal eens als ze sterk verhit zijn en je rijdt door een grote waterplas. Óf als je met sterk verhitte schijven een tijdje stil hebt gestaan met de voet op de rem.

Marcel7030 (0), 18 jaar geleden

De auto heb ik nu twee weken. Het blijkt dat de auto sinds juli buiten heeft gestaan wat natuurlijk ook voor de roestvorming kan zorgen. Inmiddels ermee naar de garage geweest en die zeiden dat het geen kwaad kon. Je ziet nu wel heel langzaam dat de 'roestvlekken' steeds kleiner worden.

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

eeh, WCP, de handrem op deze auto's wordt geregeld door kleine remschoentjes in een trommel in de schijf, gaat niet op dus.
Gewoon ff flink rijden en remmen, blijft het zo: teruggaan ivm garantie, want dat is er gewoon wat aan de hand (zie reply Danny)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.