Volvo V40: rubbers stabilisatorstang

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 85kw

hallo, vanavond zou ik vlug eens de rubbers van de stabilisatorstang vervangen , niet dus , dat 1 boutje die los moet is niet te bereiken, is daar een truc voor of ben ik zo onhandig
grt chris

CCCARS

Geplaatst door CCCARS (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tech-center (0) PRO, 11 jaar geleden

Ja zeker . je kan het frame een stukje laten zakken , dan heb je iets meer ruimte . moet je wel wat los draaien hier en daar . dan boor je in de koppen van de bouten een gaatje ( waar je een inbus of torq stift in slaat ) je draait de bouten los via de andere kant naar boven . als alles weg is boor je de gaten 9 mm , dan kan je van af de boven een m8 bout er in sluizen en van onder een zelfborg m8 het spul vast zetten. voor je het vast zet even kijken of de stang in het midden zit .

CCCARS (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik had ook al gedacht om het subframe te laten zakken, maar was bang voor het stuurhuis enz , moet je dan niets anders losmaken om geen schade te maken, maar als het maar een klein beetje is kan dat geen kwaad zeker.
ik ga dat zaterdag eens proberen Bedankt voor de uitleg
mvg chris

CCCARS (0) PRO, 11 jaar geleden

Ok bedankt dat heeft prima gelukt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.