Volvo V50: ruitenwisservloeistof-reservoir lek

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 d

Hallo,

ik heb in de vakantie veel in de bergen gereden (op onverharde wegen) en nu is mijn ruitenwisservloeistof-reservoir lek. weet iemand of je deze makkelijk zelf kan vervangen en waar je evt. een reservoir zou kunnen krijgen?

bvd jan-willem

janwillem80

Geplaatst door janwillem80 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

gilbert3744 (0), 14 jaar geleden

Kan je gewoon bestellen bij je volvo dealer

RIKD (0), 14 jaar geleden

Voor jonge auto's is het natuurlijk lastiger om 2e hands onderdelen aan te komen, maar RIMA in Druten heeft veel 2ehands volvo onderdelen. In Uden schijnt ook een volvo-onderdelen-specialist te zitten.

nieuw kun je die natuurlijk bij de dealer bestellen.

ik heb zelf ook ooit een dergelijk probleem gehad, (Bij een Ford Mondeo). het was een enorm karwei om het reservoir te verwijderen, maar daarna het scheurtje een beetje verder uitgesneden zodat het een openstaande snee werd. van één van de bevestigingssteuntjes een klein randje afgezaagd en met een soldeerbout het gat in de tank "gelast". Het is een beetje hobbie-en maar het werkte perfect!

rensk001 (0) PRO, 14 jaar geleden

Dit type auto heeft 2 reservoirs. De verbinding tussen beide is een gribbelde slang. Deze zit vast aan het bovenste reservoir en deze willen nog wel eens kapot gaan. Kost nieuw volgens mij ongeveer 20 euro.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.