Volvo V50: wegligging

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0.d

wij hebben hier een volvo v50 met een klacht dat de als je op de snelweg rijd en lasnaat van de weg tegen komt dat de kont van de auto iets uitbreekt net als of je een zetje krijgt van links naar recht misschien is dit wel een normaal weg gedraag van deze auto,hij is al uitgelijnt en twee nieuwe achter banden zijn ook vernieuwd.

jantjes

Geplaatst door jantjes (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jantjes (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=jantjes]wij hebben hier een volvo v50 met een klacht dat de als je op de snelweg rijd en lasnaat van de weg tegen komt dat de kont van de auto iets uitbreekt net als of je een zetje krijgt van links naar recht misschien is dit wel een normaal weg gedraag van deze auto,hij is al uitgelijnt en twee nieuwe achter banden zijn ook vernieuwd.[/quote]
ik heb navraag gedaan bij de volvo gedaan als er 16 inch velgen onder zitten is het een sport onderstel en is dit een bekent probleem met andere woorden dat is normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.