Volvo S70: S70 geparkeerd en wil na een week niet meer starten.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: B5244S2 2,4 ltr 140 pk

Hallo,ik heb mijn S-70 vorige week op parkeerplaats voor de deur geparkeerd en een week de auto niet gebruikt,wilde vandaag starten maar hij start niet,geprobeerd om switch handmatig over te zetten van LPG gebruik op Benzine maar dit lukt niet ,rode ledje gaat niet branden weet iemand waar de schakelaar voor het omzetten van benzine naar lpg zijn stroom vandaan haalt.Normaal start auto altijd op bezine en schakelt als motor op temp komt automatisch over op LPG . Er zit voldoende benzine en Lpg in betreffende tanks.Groene ledje voor indicatie dat je op LPG rijdt brand wel.Wat zou dit probleem kunnen zijn.Start motor gaat goed rond en accu is oke.

Mvgr,Steef.

sc804vol

Geplaatst door sc804vol (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Steef,
gaat de motor gewoon rond of iets sneller als normaal??

sc804vol (0), 12 jaar geleden

Nee de motor draait niet sneller rond,dus is geen gebroken vertande riem,auto heeft veel km,s gemaakt 270000 maar altijd zijn beurten bij de plaatselijke volvo dealer gehad en onderhouden.

Grtjs,Steef.

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

nou,dacht niet direct aan een gebroken riem,maar meer aan lege klepstoters. (volgens mij heeft deze motor die ook).
Vaak wordt de voeding van de schakelaar afgehaald van de voeding van de (benzine)brandstofpomp.

sc804vol (0), 12 jaar geleden

Hallo Maarten,vandaag een beetje rond gebeld,gaan werking brandstofpomp checken en zekering en relais. Het klopt dat de voeding van de schakelaar van de voeding van de brandstofpomp komt. Hadden vandaag geen tijd ,laat morgen wel weten wat we gevonden hebben,bedank voor het meedenken.

Grtjs,Steef.

sc804vol (0), 12 jaar geleden

Vandaag Volvo naar dealer gesleept zowel gas installatie bedrijf als volvo dealer hebben nog geen oplossing ,wordt vervolgd.

Grtjs,Steef.

sc804vol (0), 12 jaar geleden

Vanmiddag te horen gekregen dat ondanks dat de brandstofpomp toch draait ,hij te weinig opbrengt en vervangen dient te worden ,een reparatie van € 600,-
Jammer ,ik hoop dat hij morgen weer inorde is.

Grtjs,Steef

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

bedankt voor de feedback!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S70 of stel zelf een nieuwe vraag.