Volvo V70 Cross Country 2000: schuifdak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: B5244T3, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 147

Hoi allemaal. Kan iemand me vertellen hoe ik het elektrisch shuifdak van mijn Volvo V70 XC AWD het beste kan smeren. Hij gaat goed open alleen het laatste stukje maakt hij een stroef geluid.
Alvast bedankt

Henry B

Geplaatst door Henry B (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Begin met het systeem goed schoon te maken , zal veel vuil , zand en van alles wat er niet hoort te zitten , dan smeren met een waterafstotend smeermiddel , automaterialen zaak kan je daar in adviseren , anders Volvo even bellen wat ze voorschrijven .

Henry B (0), 2 jaar geleden

Hoi Kaleido 1.
Bedankt voor je advies. Ik ben al sinds mijn 18 e Volvo man en heb zo'n beetje iedere Volvo gereden maar vroeger was het simpeler om eraan te werken.
Misschien heb je nog een advies voor me. Gisteren net voor ik de topic plaatste probeerde ik het dak nog even zodat ik precies kon zeggen wat het was merkte ik dat in het begin bij openen het schuifdak ik een geluid hoorde net of er tandwielen over elkaar schoten, ik bedoel net of er een paar tanden weg zijn. Heb je daar misschien een idee over, anders plaats ik wel een nieuw topic.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.