Volvo 440: seinen grootlicht 440 1990

Bouwjaar: 1990

Hallo,

Het is met onze volvo niet mogelijk om te seinen met het grootlicht op het moment dat ik geen- of stadslicht voer. Als de " gewone" verlichting aan is, is dit wel mogelijk. Hoort dit of heeft iemand er een oplossing voor! Ik ben wel technisch, dus als je iets weet over het bedradingsschema, dan hoor ik het wel! Alvast bedankt!!

ronnylubbers6

Geplaatst door ronnylubbers6 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

tijne (0), 18 jaar geleden

als je licht schakelaar op 0 staat branden je lampen dan wel of niet?

zo niet is de verkeerder draat van je schakelaar door geknipt om de 0 stand echt 0 te maken.

gr tijne

ronnylubbers6 (0), 18 jaar geleden

Nee als de schakelaar op stand 0 staat, branden de lampen ook niet. Ik heb niets doorgeknipt. Weet jij welke draden er aan horen te zitten? Heb nog wel een dikke zwarte gevonden, en een dunne grijze.. Als ik de zwarte aansluit, dan gaat de verlichting branden, ook als de motor niet loopt. Wie heeft de oplossing? Het probleem is niet van levensbelang, maar wel erg vervelend...

tijne (0), 18 jaar geleden

als je lichten niet branden als je schakelaar uit staat en je kontakt aan dan zit er een draat los achter je schakelaar die vast meot zitten.

gr tijne

ronnylubbers6 (0), 18 jaar geleden

Ja zover was ik al.. maar welke? en op welk kontakt van de schakelaar? Er zit nog een dunne grijze en een dikke zwarte..

groet Ronny

vries254 (0), 18 jaar geleden

Weet je de oplossing al? Ik zou deze ook graag willen weten, groeten, Chris.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.