Volvo S60: service lampje

Bouwjaar: 2001

Hallo allemaal ik heb een volvo s60 en daarvan brand sinds kort het servicelampje. Daar ik zelf het onderhoud van mijn volvo doe moet ik naar de daeler om het lampje uit te laten zetten. Heb dat gedaan maar moest maar liefst ¤ 16.- euro excl. btw daarvoor betalen. Dat vind ik toch wel een beetje erg veel zeker nadat ik pas voor ¤260.-- aan onderdelen bij hen heb gehaald. Is er een mogelijkheid om dit zelf te doen?

Groeten Joop.

joop5810

Geplaatst door joop5810 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hofman (0) PRO, 19 jaar geleden

Dus je bedoelt:De garage schaft de dure apperatuur aan en de klanten doen voor de rest alles zelf behalve als er een probleem is...dan mag de werkplaats gratis(of voor weinig)uitlezen/resetten.

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

druk de dagteller in als je sleutel op stand een staat.
Vasthouden en naar stand 2 draaien en daarna loslaten tot het lampje enkele keren heeft geknipperd.

joop5810 (0), 19 jaar geleden

Hoi volvoxc90 Nog bedankt voor je snelle reactie en oplossing het probleem was in dertig seconde opgelost en zonder dure apparatuur. Raar dat dit niet in het instuctieboekje staat. Nog complimenten aan deze site Geweldig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.