Volvo V40 1996: sidemarker

Bouwjaar: 1996

hoi
we hebben sinds vorige week volvo v40 aangeschaft uit 1996 nu zagen wij dat het zijmarkerings lichtje in de achterbumper niet werkt.
maar hoe krijg je deze eruit zonder dat hij kapot gaatom de lamp te vervangen?
groetjes wendy

wenneke

Geplaatst door wenneke (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

gewoon kapot maken het lampje kun je niet los vevangen.
Als je het glaasje kapot geslagen hebt kun je het er uit halen en dan vervangen door een nieuwe. het stekkertje zit misschien ook lastig als je handige bent met een soldeer bout zou ik de draden doorkinppen en aan elkaar solderen. Let op: je kunt de draden maar op een manier aansluiten anders brand het niet.

v40 (0), 19 jaar geleden

Hou er wel rekening mee dat je waarschijnlijk een type lampje bij de dealer krijg die er niet in past. Had ik ook. Ze vertelde dat de lampjes van 96 en 97 net iets anders zijn en dat volvo de lampjes vanaf bouwjaar 98 verkoop. Moet je in de binnenbumper het tussenstukje weghalen met een mes (wel voorzichtig doen) dan past het lampje wel. Doen ze bij volvo ook. Draadje inderdaad gewoon doorknippen en zorg ervoor dat ze geen kortsluiting maken. Daarna gewoon met de ander draadjes weer verbinden.

wenneke (0), 19 jaar geleden

we hebben het lampje eruit gekregen alleen werkt het dus niet en moeten we via de dealer een lampje van 23 euro bestellen .wel erg jammer maar hopelijk vinden we een 2e hands

Bert1182 (0), 19 jaar geleden

Als het linksachter is heb ik er nog een van liggen,
ik heb onlangs rechtsachter vervangen

Bert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.