Volvo 850: slaat af

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,5 B525S

Auto slaat stationair en onder het rijden af, zeer onregelmatig, geen foutcodes, ook bij Volvo uitgelezen, kan zo maar 3 dgn goed gaan. Als hij het dan niet doet en je start loopt hij 3 sec en voel je niets in het gaspedaal als je gas geeft en slaat dan af, wacht je een tijdje, steekt weer de staronderbreker erin dan blijft hij het doen. Iemand een suggestie?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ruud10657 (0) PRO, 15 jaar geleden

Hoe hoog loopt hij stationair als hij normaal loopt? Onder de 800rpm, maak dan het gasklephuis schoon.
Toerental normaal, maar reageert niet goed op gasgeven bij ca 1200 tot 1500rpm, draai onder het rijden de contactsleutel dan eens heen en weer. Ik heb het zelfde en verdenk het contactblok aan het stuurslot. Sommige dagen geen problemen, op andere dagen wel. Heb de bougiekabels, verdeelkap (was ook slecht), relais 103 in zekeringkast, relais in voorfront reeds vervangen. Had voorheen vaker het SRS lampje ook branden en heb toen ook het contactblok vernieuw(sloop), dit is wel verholpen, ik verdenk echter ook het nu gemonteerde contactblok van geen goede verbinding!

jjbalmszonen (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb inmiddels de benzinedrukmeter de hele dag erop gehad, hele dag goed, maar a/h/eind v.d.dag stationair naar 1 bar gegaan, als je aan het relais 103 zit fluctueerd de meter, ik vind deze verdacht, ga vrijdag andere erin zetten. heb ook al verdeelkap, rotor en bougies vervangen. servicelamp wil ook niet uitgaan, misschien weet je tussendoor ook hoe deze uit moet. Hij heeft al een obd stekker. 1995. contactblok nog niet gekeken, wel onder dashboard en onder zekeringkast en relais bewogen aan bedrading. Als je nog meer nieuwe dingen weet, gaarne en hou je op de hoogte vr bedankt alvast

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.