Volvo 440: span/looprol maakt herrie

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: b18u

vanwege herrie van de loop/spanrol moet ik deze gaan vervangen,ben volvo niet zo gewend ben meer thuis in de jappen,maar kan iemand mij vertellen hoeveel werk dit ongeveer is en of hier ook speciaal gereedschap bij nodig?bvd.

horst

Geplaatst door horst (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

theboz (0) PRO, 16 jaar geleden

Geen speciale gereedschap nodig binnen 2 uur moet te doen zijn let span rol en meeloop rol vervangen anderes mag je nog een keer oefen
The Boz

horst (0) PRO, 16 jaar geleden

zag in autotools dat je de krukas moet blokkeren met een 8 mm pen,zit dit gat aan de voor of achterzijde van het blok?of maakt het niet uit of je hem wel of niet blokkeert?

theboz (0) PRO, 16 jaar geleden

Voorkant van blok zit een plug naast vliegwiel daar kan je de krukas op nul punt zetten letop er zitten meer gaten krukas
met goed af tekken gaat het ook
The Boz

horst (0) PRO, 16 jaar geleden

bedankt voor de info

horst (0) PRO, 16 jaar geleden

bij het vervangen viel me op dat er een vacuumslang van onder de gasklep naar de linkerchassisbalk loopt alleen ligt deze hier verder open en nergens op weet iemand waar deze op moet?

horst (0) PRO, 16 jaar geleden

sorry bedoelde rechterbalk

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

Het enige wat ik kan bedenken is het koolstoffilter. Deze zit zo uit mijn hoofd rechts voor achter de bumper maar, waarom hij er niet zit?

horst (0) PRO, 16 jaar geleden

sorry voor late reactie auto loopt weer helemaal netjes heb de vacuumslang afgestopt merk niet dat de motor hier raar op doet dus vind het wel prima zo.bedankt voor de info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.