Volvo S40: Speakertje voor carkit in B stijl..

Bouwjaar: 1998

Hallo, ik heb mijn moeder carkit nu zo geinstalleerd dat deze geluid geeft over de radio speakers links voor. Echter geeft dit niet het gewenste resultaat. Heb nu de B stijl(zo heet deze toch..?) naast de bestuurderstoel een stuk los gemaakt. Nu zag ik dat hier boven het gordel mechanisme nog wel een beetje plaats is. Hier zou een klein speakertje geplaatst kunnen worden. Dan hoor je het geluid wel door de spleet waar ook de gordel door heen komt. Maar nu, de enige speaker die er in past is een tweetertje.. Zou dit voldoende zijn..?

Frans3269

Geplaatst door Frans3269 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Arjen625 (0), 19 jaar geleden

Gekke vraag misschien, maar waarom geeft ie niet het gewenste resultaat over de radio speakers?
Mijn carkitt is zo aangesloten dat ie ook over de radio geluid geeft (Geen org. Volvo) en geeft over beide voor speakers geluid. Dit klinkt perfect.

Mocht je toch een speaker willen plaatsen, waarom plaats je m dan niet in de middenconsole onder het dashboard. Achter deze panelen zit best ruimte.

Frans3269 (0), 19 jaar geleden

Nou tis al klaar hoor :) Ik kan de carkit niet gelijk op de auto speakers zetten omdat deze carkit geen zogenaamd mute signaal geeft. Dus had het eerst via een schakelaar. Dit is echter onhandig. Nu heb ik echter de tweeters in het daschboard(er zit een compo setje voor in) vervangen door 10cm 2 weg speakers. van deze speakers heb ik de tweeter gewoon doorverbonden met de scheidings filter van de compo set. maar het woofertje heb ik apart door verbonden met de carkit. Nu dus prima geluid! Maar alsnog bedankt voor jullie antwoorden!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.