Volvo S40: storings ruis in versterkertje.. waar haal ik 12 vandaan..?

Bouwjaar: 1998

Hallo, ik heb een klein versterkertje achter de carkit gezet. Dit zodat het telefoon gesprek wat beter is te volgen. Dit werkt perfect echter heb ik wel veel last van storing zodra ik de sleutel omdraai. Eerst als de lichten gaan branden. Dan zoemt het. En daarna als ik de motor start gefluit, van de dynamo denk ik. Waar kan ik de voeding en massa van het versterkertje vandaan halen zonder storing..??

Frans3269

Geplaatst door Frans3269 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij ontkom je hier niet aan, de motor en dynamo zitten nl ook op de accu...
Ik zou er een ontstoringsfilter tussen zetten en dan nogmaals proberen.

cruiser1849 (0), 19 jaar geleden

Zorg ook dat de voeding en massa zo ver mogelijk uit elkaar liggen. Dit soort interferentie ontstaat namelijk ook vaak bij versterkers waar de kabels veel te lang parallel lopen.

Frans3269 (0), 19 jaar geleden

Nou tis gelukt hoor. Heb een storings filter geplaatst en de voedings kabels gemanteld met aluminium folie. Nu geen enkele storing meer te horen!! Echt fantastisch resultaat..! Echter wel jammer dat we nu misschien een nieuwere s40 krijgen.. kan ik alles weer overzetten.. Maar erg bedankt voor jullie antwoorden!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.