Volvo 440: speling in stuur

Bouwjaar: 1992

de stuur van de auto heeft veel speling vooral als ik over hobbels rijd of de bocht door ga of met parkeren en dan heel me stuur moet draaien dan kan hij helemaal vast blijven staan op die stand.ik voel het ook elke keer klappen vooral als ik in de bocht even snel gas geef,er zit ook speling op dat ik het naar me toe kan trekken een stukje en weer terug kan douwen,ik heb het geprobeerd aan te draaien dat lukte niet dus ging ik naar de dealer die zei dat het aan me schokbrekers lag.
toen weer naar een andere garage geweest die vertelde dat ik me stuurhuis moest vervangen,daarna nog even ergens gecheckt omdat ik nog geen zekerheid had en die vertelde dat het me steek assen waren ik heb zel;f totaal geen verstand van auto's maar 3 verschillende dingen word me even teveel van het goede,kent iemand dit probleem en kan mij verder helpen,alvast bedankt!javen

snipe

Geplaatst door snipe (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jf5422 (0), 18 jaar geleden

Het beste is je stuurkolom laten vervangen, heb ik ook moeten doen. Ik weet niet waar je zit maar ik ben naar de sloop gegaan en heb het daar laten doen. IS een stuk goedkoper. ik heb gelijk de cat en uitlaat laten vervangen.

snipe (0), 18 jaar geleden

oow dat klinkt wel relax,ik kom zelf uit rdam,maar heb er wel wat voor over om een stukkie te rijden als het maar goed geregeld word dan vind ik het prima.thnx trouwens voor je reactie,dit maar ff snel oplossen want ik het iriteert me mateloos om zo te rijden,hoop dat het goedkomt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.