Volvo C70: Startproblemen volvo c70

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4T AUT

Hallo,
Ik heb een volvo c70 2,4T AUT uit 2004 en heeft wat start problemen. De ene keer start ie in 1 keer, de andere keer kan ie er bijvoorbeeld 6 keer over doen, of ik kan het blijven proberen en start ie nog niet (niet dat ik het meer als 10x probeer ofzo). De keren dat ik een jumpstarter erop aangesloten heb, starte hij in 1keer. Of dat stom toeval is weet ik niet.. Ook heb ik wel eens dat ie aanslaat, en vrijwel direct weer uitvalt..
Je zou zeggen het is de accu. Ik heb de accu geheel door laten meten bij de (volvo)garage en hebben niets kunnen vinden, geen lekken ofzo.. accu is oké en ook bijna nieuw. Hij laadt goed op. De startmotor functioneert ook naar mijn idee naar behoren..(geen getik bij t starten, gewoon het normale geluid). Wat blijft er over waar het aan zou kunnen liggen?? De garage weet het zoeven niet, en de keren dat zij hem startte, startte die uiteraard in 1x..

Spinvis

Geplaatst door Spinvis (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Herman BMW (0) PRO, 15 jaar geleden

Dit is nog het oudere model is niet gewoon je antennering die niet goed werkt.
Die antennering zit om je contactslot heen en leest je transponder van je sleutel.

Spinvis (0), 15 jaar geleden

Dat zou het wel eens kunnen zijn, maar dan moet het 'wel aanslaan' na het gebruik van de jumpstarter wel puur toeval zijn toch? (misschien dat ik toen me sleutel uit t contact heb gehaald en later weer erin) Ook 'lijkt' het erop dat ie 's morgens meer moeite heeft.. Bedankt voor je antwoord!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.