Volvo 440: Stopt tijdens het rijden

Bouwjaar: 2004

440 1991 begint te stotteren en stopt ermee.Effe wachten en start en rijd weer.Klacht van de klant zelf nog niet meegemaakt.
bobineontsteking vervangen.Na het vervangen van sensor (vliegwiel)is het 2 weken goedgegaan daarna had hij het weer.De ene keer na 130 Km. dan weer na 40 Km.Weet ook niet of het ontsteking of benzine kwestie is.Heeft iemand een iedee of herkent dit?Start prima loopt prima.

E.Kooij

Geplaatst door E.Kooij (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo dit probleem zelf ook een keer meegemaakt.ik had toen de katalysator verstopt. als de motor warm word zet hij uit en drukt dan de uitlaat dicht. P.S iets meer info over motortype
bij mij was het toe een 1.7 je weet wel zon renault blok

E.Kooij (0) PRO, 19 jaar geleden

Peter bedankt voor je reactie.Het is rijden stom he.
Ik heb hier nog niet bij stilgestaan maar het kan natuurlijk makkelijk.Het is alleen raar dat het niet verqent optreed.Ik krijg hem morgen je hoord van de afloop.Groeten Evert.

Peter Schouten (0), 19 jaar geleden

Klinkt als een probleem dat ik met mijn 440 ook gehad heb (1.8). Na vervangen vacuumslangen en injector bleek het uiteindelijk een slechte draadverbinding te zijn tussen de dynamo en de rest van de auto. Die draaide daardoor maar op een voltje of 9 en dat vond hij niet leuk...

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Evert,
Kijk ook eens naar de relais in de zekeringkast,soms zit daar een probleem dan zijn de aansluitingen van de relais weg gesmolten.

Hans

E.Kooij (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik ben er uit.Stom maar dat zeg je achteraf vaak.De slang van het luchtfilter naar het spruitstuk was de boosdoener.Bedankt voor jullie hulp.Groeten E.Kooij

Cees1570 (0), 19 jaar geleden

Beste Evert.
De connectoren van de ontstekingsmodele goed
inwendig controleren,komt meer voor heb ik uit
ervaring.
JAC

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.