Volvo V70: storing in uitlaatgasreinigingssysteem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Hoi,

Krijg net een telefoontje van mjin ouders, met hangen en wurgen net een camping kunnen bereiken vlakbij Lyon. Op de terugweg ( met caravan ) , na een paar honderd kilometer ging plots het "gele motorblok"waarschuwings lampje branden in display. Motor hortend en stotend, max gasgeven en nog net 60 km/h halen. Geeft in display aan : langszaam rijden en opschakelen
Toen Franse wegenwacht langskwam, deed-ie het natuurlijk net weer...

Om te voorkomen dat ze ( heer en dame op leeftijd ) morgen een mogelijke Franse poot wordt uitgetrokken door Franse dealer.. heef iemand een tip.

Hij heeft zowel op LPG als op benzine de zelfde klachten. Heb net voor hem het internet afgespeurd, maar kan geen concrete dingen vinden.


Heeft iemand AUB een tip, wat ik misschien straks of morgenvoeg aan ze door kan bellen


DANK,
Ton

hjbhjv

Geplaatst door hjbhjv (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

zal in noodloop zijn gegaan, maar waarom dat komt men pas te weten als de auto is uitgelezen, laat ze vragen of een garage hem wil uitlezen en de storingscode voor hun opschrijft, dan kunnen wij misschien meer
succes jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.