Volvo S70: stroom probleem ?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 106

hallo Volvo liefhebbers
ik heb sinds kort een Volvo s 70 op lpi rijdt zoals een nieuwe , maar nu echter sinds een paar weken een vervelende storing dat al na 20 min gereden te hebben, de motor tijdens het rijden afslaat en de lampjes van de lpi op de schakelaar uitgaan , ik kan dan wel weer opnieuw starten maar slaat niet aan kan hem ook niet op benzine overschakelen want er staat geen spanning meer op , en dan na enkele min gewacht te hebben krijg ik weer spanning op de installatie starten en weer lopen.
Volvo uitlaten lezen en geheel klachten vrij ook geen oud zeer , het is net of er iets te warm word en na afkoelen weer contact maakt soms elke dag het probleem en andere keer pas na weken . Heeft iemand enig idee wat dit zo kunnen zijn ????

b.assendelft

Geplaatst door b.assendelft (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

b.assendelft (0), 8 jaar geleden

de storing leek te zitten in relais 103 brandstofpomp , slecht contact door solderingen opnieuw alles gesoldeerd en nu dus weer goede contacten en probleem was opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S70 of stel zelf een nieuwe vraag.