Volvo S70: s70 achter ramen gaan niet omhoog via console bestuurders zijde

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi

Hi,

Ik heb een probleem met de achter ramen, via het console aan de bestuurders kant ( degene met alle 4 de raam units en kinderslot achter ) hier kan ik de ramen wel openen maar niet sluiten. Via de controll units in de achterdeuren kan het raam wel open en dicht

Ik heb het deurpaneel vanmiddag losgehaald en zie niets geks alle kabels zitten er in, enig idee hoe ik kan beginnen met troubleshooten?

Ook nog een ander dingetje die ik niet helemaal begrijp. De afstandsbedieningen werken altijd top, tot dat je ze even in het contact laat zitten de motor niet start en dan weer uit de auto gaat ( bijvoorbeeld /tijdens het stofzuigen ) daarna functioneert hij niet meer, even starten en een stukje rijden en alles werkt weer naar behoren. Is dit een of andere instelling? Ik zie de logica niet helemaal hier van in.

Alvast bedankt!

reneweteling

Geplaatst door reneweteling (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (140) PRO, 8 jaar geleden

De unit in de deur is defect. Ik heb ooit een klant gesproken die met veel geduld de hele schakelaar uit elkaar haalde en de contactjes schoon maakte afstelde enz enz. Ik heb geen idee of het betrouwbaar is gebleven.

Als je de sleutel in contact laat heeft te maken met de startblokkering. Haal je de sleutel er uit en dan weer er in start de auto wel direct en zal de afstandbediening het ook weer doen. Bij sleutel in contact ijkt het geheel een beetje van slag te gaan ( denkt volgens mijn dat er gereden wordt).

reneweteling (0), 7 jaar geleden

Sorry voor de late reactie, ik ben vol enthousiasme de unit gaan vervangen en het is verholpen super bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S70 of stel zelf een nieuwe vraag.