Volvo V50: toerental

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

We hebben hier een v50 1.8 benzine.Klacht is dat de auto soms na de start belabberd stationair loopt,en soms zelfs afslaat.Er zijn al diverse onderdelen vervangen bij een andere dealer,waaronder het gaspedaal,en het gasklephuis,ook is de auto voorzien van de laatste ecm software.Er worden na constatering geen foutcodes opgeslagen.De klant kan ook geen regelmaat herkennen in wanneer de klacht optreedt.Het lijkt er op dat hij vaker optreedt als de auto een tijdje gestaan heeft.Iemand bekend met dit euvel?

joep2006

Geplaatst door joep2006 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (115) PRO, 13 jaar geleden

wat het eerste in mijn opkomt zakt de benzine druk niet te ver terug?

joep2006 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ja,had ik wel aan gedacht,maar daarvoor is de klacht te zeldzaam,want ik heb de auto een paar dagen meegehad,en kon hem 9 van de 10 keer zonder problemen starten 's ochtends.Dus bij verliezende benzinedruk zou de klacht vaker moeten optreden lijkt me

ruud850t5r (0) PRO, 13 jaar geleden

wat me bijstaat is dat idd de ecm software het probleem kan veroorzaken maar de stekker aan het gasklephuis kan het ook veroorzaken, die zou dan te los zitten je moet dan een stukje viltape op het gasklephuis plakken zodat de stekker wat steviger zit en die niet teveel kan trillen.
dit wat nu komt weet ik niet helemaal zeker: maar je kunt ook het zwarte kapje waar de stekker op zit laten we maar zeggen vervangen volgens mij door een vernieuwd type.
dat is volgens mij mogelijk op de motor met motorcode b4184s11 iniedergeval je motorcode eindigt dan met s11

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.