Volvo V70: v70 na reparatie airco en kachel niet op toeren

Motorcode: 2.5 tdi

hallo daar na het vervangen van een lekke airco (dus dashbord helemaal los gehad) en gescheurd kachelleiding voetje (gaspedaal los gehad) hebben wij +- 20 km gereden daarna de auto stilgezet .10min hierna de auto weer gestart en niet meer op toeren komen.We hebben een nieuwe luchtmassa meter geplaatst en nog steeds hetzelfde weet iemand wat ik verkeerd heb gedaan met het terug plaatsen van het dashbord of is er toevallig iets anders stuk gegaan? Ik weet alleen niet of het een orgineel luchtmassametertje was of een imi.

esranikki

Geplaatst door esranikki (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (145) PRO, 15 jaar geleden

Stekker op hat gaspedaal er goed op?

esranikki (0) PRO, 15 jaar geleden

hallo daar het is al opgelost. De pippo die de luchtmassameter had vervangen was vergeten de turboslang terug te plaatsen.bedankt

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Nou "Pippo" dat is dus opgelost.

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik vond hem zelf ook wel aardig, toevallig vorige week een Vectra C gehad voor een grote beurt, starten en onmiddelijk in storing, had ik vergeten om bij de wissel van het luchtfilter de stekker van de LMM er weer op te zetten, maar die kan model aan de kast om de storing te wissen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.