Volvo 460: verlichting volvo 460

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 i

Bij mijn oude Volvo 440 gingen bij het starten de lampen automatisch aan. Als ik de motor uit zette klonk er een signaal om de lampen uit te doen. Ik heb nu een volvo 460. Bij het starten gaan de lampen niet aan. Ik moet zelf de schakelaar om zetten. Als ik de motor uitzet en de lampen zijn aan krijg ik geen signaal. Is dit normaal bij de 460 of heeft de vorige eigenaar in de bedrading ztten te klooien? En hoe los ik dit op? Als ik een schakelknop van een 440 plaats is het dan weer zo dat het licht automatisch aangaat en ik een signaal hoor als ik vergeet ze uit te doen?

m.vr.gr

ace

ace33

Geplaatst door ace33 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 17 jaar geleden

Andere schakelaar en een piepje monteren. Dat de dag rijlichten niet branden komt dat de vorige eigenaar een andere schakelaar in gezet heeft en dat piepje is gewoon een peipje dat je bij een autohobbyzaak kunt kopen.

ace33 (0), 17 jaar geleden

Bedankt, ga morgen even naar de sloop een lichschakelaar halen.

vr.gr

ace

460 (0) PRO, 17 jaar geleden

ligt niet aan de schakelaar.
je kan de dayrunning lights uitschakelen bij een 440/460 vanaf 1994 doormiddel van een draadje door te knippen.
als je weer wil dat ze weer werken moet je de draad weer aansluiten.

ace33 (0), 17 jaar geleden

Hallo mm
Lag in mijn geval wel aan de schakelaar. Er zat een schakelaar in met maar 3 aansluitingen. Heb nu een schakelaar gemonteerd met 5 aansluitingen en toen bleek nog dat de stroomdraad was aangesloten op een constante stroomdraad, dus die doorgeknipt en doorverbonden naar een stroomdraad die via het contactslot loopt. Werkt allemaal perfect moet alleen het piepje nog even aansluiten. In ieder geval bedankt voor je reactie.
m.vr.gr
ace

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.