Volvo V40: Verwarming temperatuur vol warm knop kapot of zo?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1800

Beste mensen,

Ik ben sinds een week de trotse eigenaar van een mooie volvo v40, alleen er zit een klein probleempje in de verwarmingsunit. Gelukkig de enige dusver :)

maar goed het probleem

Toen ik de auto kocht was de verwarming alleen maar koud, bij het opdraaien van de temperatuur gebeurde er niets. Na het schoonmaken van de auto staat de verwarming op vol verwarmen, en is het niet te harden in de wagen. Hij verwarmt goed, maar zou het toch graag uit willen zetten.

Mijn vermoeden is de regelknop voor de temperatuur.

Maar voor dat ik het middenconsole uit elkaar haal wilde ik jullie vragen of mijn conclusie juist is of dat het ergens anders aan kan liggen.

[url=http://img862.imageshack.us/i/2003v40hea...][img]http://img862.imageshack.us/img862/2314/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

alvast bedankt!

Groetjes

René

reneweteling

Geplaatst door reneweteling (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hessels036 (0) PRO, 13 jaar geleden

Je knop voor koude/warme lucht staat op de foto ook op warm, mischien stomme opmerking maar mischien moet je die op koud zetten. En anders kan je volgens mij je klepmotoren van de kachelkleppen laten kalibreren, mischien helpt dan.

reneweteling (0), 12 jaar geleden

Sorry voor de late reactie maar na het openschroeven van het middenconsole zat een draad klem bij de motor die heet en koud regelt nu is alles weer toppie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.