Volvo V70: vette ramen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: B5252S., Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 106

Blijf last houden van een vettige aanslag op voorruit en voorste zijruiten, bij het warmer zetten van de kachel ruik ik ook even een (koelvloeistof) luchtje, kachelradiator en interieurfilter is al vernieuwd, ik verdenk de niet werkende airco, is dat eventueel af te sluiten zodat het geen kontakt meer heeft met het interieur.
Rij nu continu met vette en beslagen ramen.

VOLV70

Geplaatst door VOLV70 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (105) PRO, 7 jaar geleden

Ik zou toch beginnen met het koelsysteem afpersen. Als je nog steeds een koelvloeistoflucht en vette ramen moet er toch iets mis zijn met de kachelradiateur.

Ruud10657 (0) PRO, 7 jaar geleden

Kachel radiateur lek. Vervangen in ca 2 uur. Easy jobje :). Zie https://www.youtube.com/watch?v=cD7L9hzH...
Onder de motorkap de twee slangen naar de kachel effe dicht knijpen voor je binnen begint. Ook even een grote plastic zak onder de kachel schuiven voor je hem binnen afkoppelt. Er komt ca 2l koelvoeistof uit en die wil je niet in je matten hebben.

VOLV70 (0), 7 jaar geleden

Bedank voor de reacties, kachelradiateur is pas vernieuwd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.