Volvo 460: vialle lpg probleem

Bouwjaar: 2004

beste mensen,

ik heb een probleempje met mijn lpg installatie van mijn volvo 460. Het is een vialle systeem en op de verdamper bevinden zich een aantal aansluitingen namelijk in en uit voor koelvloeistof in en uit voor lpg en dan zit er aan de onderkant nog een verloop ingeschroefd waar een plastik pijp aan vast zit ( het lijkt wel een afblaas). Nu heb ik het probleem dat af en toe het gas daar uit komt en niet uit de aansluiting voor de uitvoer van het gas op de verdamper... lijkt wel of er een membraam blijft hangen ofzo kan dat ??? en zo ja wat kan ik eraan doen ???
en dan nog iets bij zo'n standaard volvo ingebouwd vialle systeem wordt daar de toevoer van het gas geregeld door de verdamper of door de regelunit tussen de verdamper en de inlaat???

minizeist

Geplaatst door minizeist (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jps (0) PRO, 19 jaar geleden

als daar echt gas uit komt, dan zou ik de verdamper vervangen.enals ik mij goed herhinneren kan zit de stappenmotor op de verdamper of bij het injector huis

minizeist (0), 19 jaar geleden

heeft er dan nog iemand een goede verdamper liggen voor mij voor een leuk prijsje ... of kan ik zo'n ding goedkoper reviseren ???

groet jos

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


kijk eens op marktplaats ( onderdelen,div )


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.