Volvo V40: Volvo V40 aandrijving weg

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 16V

Hallo Allemaal,

Sinds enkele weken zijn wij in het bezit van een Volvo V40 bouwjaar 1997. Pas grote beurt gehad, plus nieuwe koppelingsplaten.

Nu ineens een probleempje waarvan ik niet al te goed weet hoe ik dit moet verwoorden. Onder het rijden lijkt het soms er op dat de aandrijving wegvalt. Gaspendaal kan volledig ingedrukt worden, er gebeurt niet al te veel. Auto blijft wel lopen, echter géén snelheidsopbouw. Na een X aantal seconden, pakt hij ineens weer op waarna hij weer goed rijdt. Zelf heb ik dit pas 1 keer gehad, volgens mijn vrouw komt het echter regelmatig voor.

Ik hoop dat iemand een oplossing heeft voor dit probleem, of in ieder geval tips waar naar te kijken.

Alvast bedankt,

Marco

marco.ridder

Geplaatst door marco.ridder (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

marco.ridder (0), 13 jaar geleden

Ok, net nog even proberen te gaan tanken maar dat is me niet meer gelukt. Auto liep niet meer normaal, blok stond te schudden en pook van versnellingsbak idem. Met een topsnelheid van 40 km per uur tot bij mijn vaste monteur gekomen. Vermoedelijk 1 bobine kapot. Ik laat het maandag avond nog wel weten.

Marco

marco.ridder (0), 13 jaar geleden

Inderdaad bleek dus een scheur te zitten in de bobine. Hij gaat nu weer als vanouds.

Groeten,

Marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.