Volvo V40 1998: Volvo v40 met storing

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: T4

Ik ondervind een aantal storingen met mijn auto. Ik heb nu 2 maal gehad dat ik in de auto aan het rijden ben en de auto begint spontaan te toeteren. Verder is het een keer voorgekomen dat ik mijn alarmlichten heb gebruikt en dat daarna mijn knipperlichten niet functioneerde. Als ik daarna weer een keer de alarmlichten aan zet is de storing verholpen. Verder lijkt het dat af en toe de cruise controle blijft hangen. Ik kan dan niet schakelen en de auto gaat vanzelf vooruit. Doormiddel van het contact uit te zetten houd de storing ermee op. Heeft iemand een idee wat er aan de hand is?

Brazo

Geplaatst door Brazo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mchsme (0), 15 jaar geleden

Dat van die claxon heb ik ook gehad, na lang zoeken probleem ondekt. De claxon die ik er in had zitten was niet origineel. De stekkers van de auto waren eraf geknipt en de losse draadjes waren om de contactpunten van de universele claxons gemaakt. Misschien dat je hier ff naar kunt kijken.

Brazo (0), 15 jaar geleden

THNX, zal het eens nakijken. Voor het probleem met de cruisecontrol laat ik hem morgen even uitlezen.

Brazo (0), 15 jaar geleden

Oorzaak zat in de remvloeistof. Zat teveel vocht in waardoor bij een warme moter dit uitzet en tegen de schakelbak drukt zodat er niet geschakeld kan worden. Het toeteren zat in een defect in het stuur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.