Volvo V70: Volvo V70, D5 bromt bij rem ingetrapt.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5

Allen,

Betreft een Volvo V70 2005 D5. Bij het intrappen van de rem bromt de auto stationair en trilt hij meer. Wat is er al gebeurt. Motorrubbers vervangen, vacuümpomp vervangen. Auto remt verder goed. Wat zou dit kunnen zijn?

Gr. Bas

Bez

Geplaatst door Bez (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (140) PRO, 8 jaar geleden

ik vermoed de achterste remschijven. (Krom blauw)

Bez (0), 8 jaar geleden

Hij doet het alleen stationair, of dan alleen hoor ik het.

Highway (140) PRO, 8 jaar geleden

Dan kunnen het de remschijven niet zijn. Ik heb geen idee of iets met de vacuümpomp of je massa vliegwiel is defect aan het gaan.

Bez (0), 8 jaar geleden

Dank voor je antwoord. Vliegwiel kan ik alleen niet rijmen met het intrappen van de rem. Als je hem al lichtjes intrapt hoor je het al. Je ziet niets in de toerental gebeuren. Koppeling intrappen gebeurt er niets. Koude motor is het erger dan warme motor. Vreemd.

Highway (140) PRO, 8 jaar geleden

Het vacuüm systeem bij deze Volvo heeft alleen de motorsteunen, EGR, rembekrachtiging en de turbo regeling. Ik ken het probleem niet maar controleer eens de vacuümslangen op lekkage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.