Volvo V70 1998: volvo v70 over gekookt

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 t

Hallo ik heb een heetloper gehad althans het koel water stroomde uit het koel potje, ik heb hem de volgende dag afgevuld met water en een uur stationair laten lopen temp bleef goed in het midden van de meter, alle slangen werden warm dus de thermostaat gaat open, maar de vin sloeg niet aan hoe kan ik de vin controleren en de zender die hem aanstuurt.

freddrie

Geplaatst door freddrie (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eelco2635 (0) PRO, 15 jaar geleden

trek de stekker maar eens van de temp zender los(boven het termostaathuis bij de bovenste koelwater slang) dan moet de vin gaan draaien. En sensor zie je op je dashbord en geeft ie ook aan als ie niet goed is dmv storingslampje.

groeten

Eelco

freddrie (0), 15 jaar geleden

Bedankt ben ziek geweest ga het broberen

volvare (0), 15 jaar geleden

Ik zou toch die thermostaat wantrouwen. Mij is hetzelfde overkomen tijdens een klim met caravan in Zuid Frankrijk. Losgekoppeld bleef ie prima koelen met aanwijzer in het midden. Met de caravan verder klimmen leverde me weer een blow-out van het expansievat op. Nieuwe thermostaat laten monteren en het probleem was opgelost.

freddrie (0), 15 jaar geleden

Hallo de vin blijft nu wel draaien maar ik ga toch de thermostaat vernieuwen.
bedankt m.v.g. fred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.