Volvo V70: Volvo V70R ''pokt'' tijdens ontkoppelen en overschakelen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: R 300PK

Hallo,

Tijdens het schakelen merkte ik laatste tijd dat de Volvo pokt wanneer je overschakelt. Het rijdt niet echt lekker want als je flink wilt racen en je dan overschakelt van 1 naar 2 is het net alsof de motor los ligt als je de koppeling weer op laat komen. Van 5 naar 6 is de pok niet aanwezig. De Volvo is daarom niet fijn om echt sportief mee te rijden. Zou het kunnen dat de motorsteunen te ruim zijn geworden en hoe kan ik dit checken? De bovenste motorsteun is vervangen voor we de auto kochten.

Vriendelijke groet,
Joris

Joris96

Geplaatst door Joris96 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Zet eens een krik (met een blok hout) onder je motorblok en krik hem voorzichtig op,zover het chassis net niet mee omhoog komt,nu kun je met bv een bandijzer de steunen kontroleren op gescheurde rubbers en/of gescheurde steunen.

Joris96 (0), 11 jaar geleden

Het probleem zat niet in de motorsteunen. Op vakantie ging de koppeling kapot en het hydraulisch druklager is helemaal uit elkaar geknald. Nadat deze is vervangen is de pok verdwenen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.