Volvo XC90 2005: Volvo Xc 90 Black Out -- Airbag Service Urgent

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5T

Mijn XC90 heeft sinds kort last van BLACK-OUT's Tijdens het rijden valt het dashboard uit. (KM teller , Toeren Benzine Temp alle op " 0" ) Na 150 meter werkt het weer, maar URGENT SERVICE AIRBAG PASSENGER brandt rechts onder. Naar VOLVO resetten gaat weer even goed, dan weer hetzelfde. Zelfs de mededeling ANTI SKIT SERVICE is er wel eens, maar gaat ook weer uit, wat blijft is de airbag mededeling, en die gaat pas weg na een reset bij VOLVO. Ik lees op internet vele oorzaken: contacten op de CEM, Massakabel, accu spanning te laag? MOST problemen, stoelpositiecomputer defect? Het kan allemaal, maar wat is nu wijsheid? Naar VOLVO ?? (€€€) Ik werk in Amesterdam, iemand een suggestie wat te doen? Ik hoor graag Dank bij voorbaat.

MAB57

Geplaatst door MAB57 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC90? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Volvo_T5 (0), 13 jaar geleden

Afspraak maken met Verotronics lijkt me een goed idee ! Lijkt op een defecte teller maar kan ook wat anders zijn .

Volvopensionado (0), 12 jaar geleden

Mag ik van u weten hoe u het probleem van de signalering URGENT SERVICE AIRBAG PASSENGER heeft opgelost? Ik heb dit namelijk ook en de VIDA uitlezing geeft aan dat er waarschijnlijk twee ledlampjes in het intrumentenpaneel kapot zijn. Om dit te verhelpen schijn je het hele instrumentenpaneel te moeten vervangen.................bizar!

Highway (135) PRO, 12 jaar geleden

daarom laten repareren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC90 of stel zelf een nieuwe vraag.