Volvo S80: vreemd startgedrag

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 turbo

Hallo,sinds een tijdje start de auto vreemd.bij t omdraaien v/d sleutel gebeurt er soms eerst niks,dan een boel (relais) geklikker van links onder t stuur en dan gaat de startmotor mooi rond en start ie goed.geen problemen tijdens rijden.soms staat de klok op 2 streepjes als ie eerst niet rond wil.dan moet ik deze opnieuw instellen.heb wel het idee dat ie het alleen doet als ie een tijdje stil heeft gestaan.aangezien de startmotor mooi rond gaat zal t wel niet aan de accu liggen toch?ook geen meldingen in display.iemand een idee??

renecoupe

Geplaatst door renecoupe (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Het eenvoudigst is wel de accu op sterkte laten testen. Dat de klok uit valt is al veelzeggend. Succes.

Ruud10657 (0) PRO, 12 jaar geleden

Accuklemmen? Contactblokje achter op het contactslot.

renecoupe (0), 12 jaar geleden

bedankt voor de reacties!t was inderdaad de accu.voltage was goed, maar bij belasting zakt hij erg snel weg.nieuwe er op en klaar!
groet rene

kaat67 (0), 12 jaar geleden

heb ongeveer zelfde probleem maar tijdens starten hoor ik relais geluiden en soms als ik motor afzet en sluiten uit soms 10 min later hoor relais geluiden binnen onder de stuur heeft iemand een idee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.