293 bezoekers online

Volvo C30 2010: Water onder de achterbank

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Sinds een maand of 2 merkte ik dat de ruiten 's morgens altijd aangeslagen waren. En dat de vloer achter rechts nat was. Ik naar de garage waar ze mij wisten te vertellen dat dit door een losse voorruit kwam. Deze werd door carglass vervangen en alles leek in orde... Tot gisteren na een regenbui, ik merkte dat er een plas water achter de passagierszetel stond en merkte ook dat het schuim van de achterbank zich heel vol water gezogen had. Het water moet dus ergens aan de achterkant binnenkomen. Iemand een idee/ervaring mee waar het water langs kan binnenkomen?

chrstph

Geplaatst door chrstph , lid sinds 4 maanden geleden

2 Reacties

David Schutte (1), 4 maanden geleden

Ik had het in de koffer bak ben nog steeds aan het zoeken. Is echt Volvo kwaal dit. Ze zeggen ook wel is dat het bij de atenne weg kan komen ik keek laatst bij de schakkel pook kon zo de weg op kijken tussen de schakel pook door. Zal wel normaal zijn. Maar kan het ook niet bij de deuren weg komen langs de deur paneel heen zal is gaan kijken of daar ook water in zit onder in de deur of dak rail ja je kan mooi aan het zoeken komen zo.

rob 250, 2 maanden geleden

Zou maar eens met iemand de tuinslang pakken en met een zaklamp aan de binnenkant gaan kijken waar het binnenkomt moet toch te zien zijn ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C30 of stel zelf een nieuwe vraag.