Volvo V70 : werkplaatshandboek

Voor 'niet-electronische' klussen en onderhoud zou ik erg graag de beschikking willen hebben over een werkplaatshandboek van de Volvo V70 2.4T AWD uit 2000. In de Haynes-serie is wel het oude model V70 (zonder AWD) opgenomen, maar ik ben bang dat het oude model teveel van het nieuw model 2000 afwijkt.
Wil iemand mij zeggen of de technische verschillen meevallen, dus of ik toch wel veel aan het 'oude' boek heb, dan wel heeft iemand een tip hoe ik aan werktekenigen en gegevens kan komen van mijn auto. De dealer zei 'helaas, alles zit bij ons in de computer en staat niet op papier. Tekeningen en afstelgegevens van Masterbase.nl zijn voor niet-licentiehouders afgeschermd.

werner

Geplaatst door werner , lid sinds 16 jaar geleden

4 Reacties

volvoxc90 PRO, 16 jaar geleden

Eerst stonden er op marktplaats wel eens een Vadis dvd te koop. Dat is orgineel Volvo waar de dealer het over heeft en die gebruikt de dealer niet meer want die zijn vervangen door een ander systeem. De dealers mogen ze niet verkopen of weggeven maar het is in het verleden wel gebeurt. Er zitten wel verschillen in die 2 modellen maar niet zo heel veel. De motor heeft de grootste wijzingen denk ik en dan is het nog iets waar je nooit mee te maken krijgt.

werner, 16 jaar geleden

Hallo Volvoxc90,

Leuk zo'n snelle reactie.
Ik kreeg van een andere kant ook juist een tip dat de dvd's die de dealer gebruikt ook op een stand-alone computer kan draaien. Als het lukt om zo'n dvd te pakken te krijgen, dan is het prachtig. Ik hoorde ook dat binnenkort van de Haynes-serie een uitgave beschikbaar komt van de serie V70/S80 2000-2005.

werner, 16 jaar geleden

Heb tekeningen en afstelgegevens inmiddels ontvangen. Ieder heel hartelijk dank voor het meedenken en de suggesties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.