Volvo S80: xenon verlichting rechter koplamp valt uit + vervelend kloppend

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: d5 turbo

Sinds half jaar heb ik een Camco xenon kit laten inbouwen wat tot nog toe prima heeft gewerkt.
Recentelijk gebeurd me steeds vaker dat als de motor warm is en ik binnen korte tijd weer wil starten dat me de rechter koplamp uit blijft. Je ziet hem wel bij het eerste kontakt aanflitsen maar bij doorstarten gaat hij uit terwijl als de motor koud is is er geen probleem??
Tweede probleem is dat er een vervelende klop onder de auto uit komt. Soms doet hij het een hele tijd niet en dan begint het weer, voor mijn gevoel klinkt het niet altijd op dezelfde plaats?
Meestal linksachter maar ook soms linksvoor en soms hoor je het gewoon op een egale rechte weg of in een bocht, een keer heb ik gehad in een scherpe bocht die ik heel langzaam nam was het net of het stuur vast zat en na een knak loskwam, was bocht naar rechts? Heel raar maar soms hoor ik het ook aan de rechterkant.
Heb tot drie maal toe een Volvo monteur laten proefijden en er was toen uiteraard helemaal niets te horen? Op de brug geweest en onder de auto zelfs met breekijzer overal aan gezeten echter volgens de monteur zat alles goed vast? Nu ga ik er maar vanuit dat het niets ernstigs is maar vervelend is het vaak wel want als hij het doet is het niet bepaald zachtjes.
Wie kan me hiermee helpen?

ht76741

Geplaatst door ht76741 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ziepej (0), 16 jaar geleden

Kijk eens op http://www.miketdi.de/faq/80/aw.htm

of: achterframe controleren /De bus van het subframe achterin heeft ruimte
en daar moet dan een O-ring gemonteerd worden

of: vulpijp van de brandstof naar de tank, die zit geklemd met een kunststofklem ,vastzetten
deze kan rammelen tegen de onderkant van de reservewiel houder

ziepej (0), 16 jaar geleden

Sorry,
De Xenionkit heb ik geen mening over.
Ik weet alleen dat de start ervan nogal wat vermogen nodig heeft, maar als die eenmaal brandt zuiniger is dan halogeenverlichting

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.