Volvo 440 : Zeer weinig grip voorbanden

goeiemiddag,

Ik zit met het probleem dat ik met mijn 440 zeer weinig grip op de voorbanden heb zodra het stuur ook maar een halve graad verdraait is. Er liggen goeie nieuwe nokian banden op, dus daar ga ik vanuit dat het probleem niet te vinden is.

Ik ga er tevens ook vanuit dat het een probleem is, aangezien mijn vorige 440 veel meer grip had, met slechtere banden (ook maatje kleiner). Wel heb ik van die oude de nieuwere stuggere achtervering nog liggen die ik er nog onder wil gaan hangen. Gaat dit veel verschil geven?

Verder doet het knopje van mn alarmlicht het niet echt, maar dat is waarschijnlijk een kwestie van contactjes schoonmaken.

bvd!

cyberbetica

Geplaatst door cyberbetica , lid sinds 17 jaar geleden

3 Reacties

Wauter PRO, 16 jaar geleden

Echt slechte banden mogen niet verkocht worden, maar Nokian is ook gerennomeerd merk. Wel belangrijk: wat is nu de bandenspanning?

primera p11, 16 jaar geleden

Slechte banden worden niet verkocht, maar er kan wel een behoorlijk verschil zitten tussen banden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.