Nissan Infinity FX 35 Forum

Zoek & filter binnen 221.320 topics
1 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Nissan Infinity FX 35

De Nissan Infinity FX 35 is een luxe cross-over SUV die van 2003 tot 2012 werd geproduceerd. Het is een van de eerste SUV's die de "coupé-achtige" styling kenmerkt met een aflopend dak en sportieve uitstraling. De FX 35 heeft een krachtige 3,5-liter V6-motor die 280 pk en 363 Nm koppel produceert en gekoppeld is aan een 5-traps automatische transmissie.

De Infinity FX 35 heeft een goed ontworpen interieur met luxe materialen, waaronder lederen bekleding en houten accenten. Het biedt ook een aantal technologische functies, waaronder een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera en een Bose-audiosysteem. Het voertuig heeft ook een indrukwekkend veiligheidsrecord, met een 5-sterrenscore van NHTSA voor de bescherming van inzittenden bij een botsing.

De Infinity FX 35 was populair vanwege zijn unieke design en sportieve rijgedrag. Het voertuig is echter niet erg praktisch vanwege de beperkte interieurruimte en laadvermogen. Desondanks blijft de FX 35 een gewild voertuig onder liefhebbers van luxe cross-over SUV's.