Nissan Pathfinder Forum

Zoek & filter binnen 221.337 topics
11 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Nissan Pathfinder

De Nissan Pathfinder is een middelgrote SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1986. Sindsdien heeft het model verschillende upgrades en restyling ondergaan, waaronder een volledige redesign in 2013. De Pathfinder is een van de bestverkochte SUV's van Nissan en wordt gewaardeerd om zijn ruime interieur, krachtige prestaties en off-road capaciteiten.

De nieuwste generatie Pathfinder beschikt over een krachtige V6-motor met 284 pk en is verkrijgbaar met vierwielaandrijving. Het interieur van de Pathfinder is ruim en comfortabel, met plaats voor maximaal zeven passagiers. Het model is voorzien van een groot touchscreen infotainmentsysteem, climate control en een achteruitrijcamera, evenals verschillende rijhulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol en rijstrookassistentie.

De Nissan Pathfinder is ontworpen voor avontuur en beschikt over geavanceerde off-road mogelijkheden, waaronder Hill Descent Control en verschillende rijmodi voor verschillende terreinen. Het model biedt ook een ruime bagageruimte en de mogelijkheid om tot 2.700 kg te trekken, waardoor het ideaal is voor gezinsuitjes en off-road avonturen.