Nissan PRIMASTAR Forum

Zoek & filter binnen 221.304 topics
0 topics gevonden | Pagina 1 van 1
  • Geen problemen gevonden met huidige filters.

Nissan Primastar

De Nissan Primastar is een middelgrote bestelwagen die ontworpen is om een combinatie van laadvermogen, brandstofefficiëntie en betrouwbaarheid te bieden. De eerste generatie van de Primastar werd geproduceerd van 2001 tot 2014 in samenwerking met Renault en Opel. De tweede generatie van de Primastar werd geproduceerd van 2014 tot 2018 en was alleen beschikbaar onder de naam Nissan NV300.

De Nissan Primastar is uitgerust met een reeks efficiënte dieselmotoren en biedt een laadvermogen van maximaal 1,2 ton. Het voertuig is ontworpen om comfortabel en veilig te zijn voor bestuurders en passagiers, met een ruime cabine en een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Bovendien zijn er verschillende opties beschikbaar om de laadruimte aan te passen aan de specifieke behoeften van de bestuurder.

De Nissan Primastar wordt vaak gebruikt door bedrijven en ondernemers die een betrouwbare en efficiënte bestelwagen nodig hebben voor het vervoeren van goederen en materialen. Door zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid is de Nissan Primastar een populair voertuig geworden onder professionals in verschillende sectoren, zoals de bouw, logistiek en bezorging.