Mercedes-Benz C-Klasse 2020: Auto trilt

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Motorcode: 264920, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 190

Goedemiddag allemaal, ik heb een Mercedes C klasse 300 uit 2020. De eerste maanden heb ik zonder probleem met de auto gereden. Na verloop van tijd begon mijn stuur een beetje te trillen en heb ik de banden laten balanceren bij de Mercedes dealer ook hebben ze toen ongevraagd voorbanden en achterbanden gewisseld. Vanaf toen bromt en trilt de auto met name tussen 70 en 130 km per uur. Er zijn inmiddels 2 nieuwe sets banden geplaatst en er is door 2 Mercedes dealers uitvoerig naar gekeken alleen blijft de auto trillen en brommen. Het is om moedeloos van te worden. Mercedes dealer wil wel verder zoeken maar doet dat tegen €195 per uur en ik heb niet het idee dat er echt veel expertise in huis is bij de dealer. Kan iemand mij helpen met een goede tip ? Zou ik echt geweldig vinden.

De Vecht

Geplaatst door De Vecht (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.