Alfa Romeo 156: 156 2.4 jtd bj 2001 start niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4

motor pakt niet aan,heb genoeg stroom,brandstofpomp geeft diesel en computer is getest bij andere 2.4 en loopt gewoon.het rare is dat er niet in het computersysteem ingelogd kan worden om de foutmelding uit te lezen.heb pas geleden nieuwe olie en filters laten doen,heb niet eerder problemen op motorisch en elektronisch gebied gehad.wie weet raad?

gerritalfa

Geplaatst door gerritalfa (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Toen jouw computer in de andere auto hing, kon je toen wel uitlezen?
Krijgt de computer wel stroom?

gerritalfa (0), 13 jaar geleden

we hebben de computer niet uitgelezen bij die andere 2.4,hier liep de motor zonder problemen dus zijn we er vanuit gegaan dat de computer goed was.het lampje van het motorblokje in klok van toerenteller gaat niet uit,maar blijft zwak branden

WhizzMan (0), 13 jaar geleden

Als je niet kan uitlezen ga je niet ver komen. Uitlezen kan alleen met de auto op kontakt en het alarm (als je een alarm ingebouwd hebt) afgeschakeld.

Welke brandstofpomp heb je het over? Een 2.4 heeft een hogedrukpomp op de motor zitten en een opvoerpomp in de tank namelijk.

Zwak brandende lampjes geven wel een "gevoel" dat je een probleem kan hebben met voeding of aarde van je computer, maar dat is niet meer dan een gevoel. Meten is weten in dit geval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.